Zoet & co...de zoete verleiding !

 

Workshops “Dessert & gebak”


Praktisch & wat kan u verwachten ?


  1. Jullie worden ontvangen met een hapje en een drankje


  1. Bespreking van het programma aan de hand van de door mij gemaakte desserts


  1. Praktische uitvoering van het programma


  1. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen (indien jullie dit wensen) maar kunnen uiteraard steeds op mijn steun  

   en raad rekenen

 

  1. Degustatie van het door mij gemaakte gebak met thee en koffie


  1. Alle recepten, tips en howto’s krijgt u mee naar huis zodat u zelf niets hoeft te noteren tijdens

   de les


  1. De tijdens de les gemaakte meesterwerken kunnen uiteraard mee naar huis


  1. We starten met de workshops om 19h00 en eindigen rond 22h00


Wat kost dit ?


  1. We werken met maandelijkse thema’s aangepast aan de seizoenen


  1. Een les omvat 3 recepten (of 2 indien te omslachting)


  1. Prijs per workshop per persoon is 45 euro (alles inbegrepen), tenzij anders wordt aangegeven bij de specifieke les.


Programma “Dessert & gebak” voorjaarsprogramma 2018


Brood 3x anders

  1. *Pizzabrood (party/breekbrood)

  2. *Bananenbrood

  3. *Hollandse worstenbroodjes (gistdeeg en gehaktvulling dus geen curryworstvulling)


Les gaat door op vrijdag 26 januari 2018


Klassiekers met gistdeeg

  1. *Appelflappen

  2. *Berlinerbollen

  3. *Pain à la grecque


Les gaat door op maandag 5 februari 2018


Exotic Sweets

  1. *Bananen/dadelrolletjes (warm met filodeeg)

  2. *Mango/chocoladetaart

  3. *Alfajores (Argentijnse gevulde koekjes


Les gaat door op maandag 12 maart 2018


Macarons

beginnersles volgens de Franse methode


Les gaat door op donderdag 5 april 2018


La Douce France

  1. *Cannelés (ongewoon lekkere cakejes met licht rumaccent)

  2. *Fraisier (luxetaartje met amandeldeeg en aardbeien)

  3. *Kersenclafoutis


Les gaat door op dinsdag 17 april 2018


Sweet Mama

  1. *Abrikozen / chocolade koelkasttaart

  2. *Pistache amandelrol

  3. *Moussedessert met citroen


Les gaat door op dinsdag 24 april 2018


Dolce Italia

  1. *Torta caprese (chocolade/amandeltaart)

  2. *Ricottataart

  3. *Kruimelige citroencake


Les gaat door op donderdag 17 mei 2018


Zomerzoet

  1. *Kruisbessentaart

  2. *Plaatgebak met rode vruchten

  3. *Perzik / stracciatella panna cotta


Les gaat door op donderdag 31 mei en 15 juni 2018



Zoals jullie kunnen zien heb ik weer getracht een mix van gekende en minder gekende zoetigheden aan te bieden, hopelijk bevalt het jullie



Indien U zelf zorgt voor het aantal deelnemers (min 5 - max 8) kunnen programma’s “A LA CARTE” uitgewerkt worden.


Zin gekregen? Aarzel niet , voor inschrijving en eventuele vragen kan U mij bereiken op:


gisele@zoetenco.be of bel me op +32 (0)477 70 20 88