Zoet & co...de zoete verleiding !

 

Workshops “Dessert & gebak”


Praktisch & wat kan u verwachten ?


  1. Jullie worden ontvangen met een hapje en een drankje


  1. Bespreking van het programma aan de hand van de door mij gemaakte desserts


  1. Praktische uitvoering van het programma


  1. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen (indien jullie dit wensen) maar kunnen uiteraard steeds op mijn steun  

   en raad rekenen

 

  1. Degustatie van het door mij gemaakte gebak met thee en koffie


  1. Alle recepten, tips en howto’s krijgt u mee naar huis zodat u zelf niets hoeft te noteren tijdens

   de les


  1. De tijdens de les gemaakte meesterwerken kunnen uiteraard mee naar huis


  1. We starten met de workshops om 19h00 en eindigen rond 22h00


Wat kost dit ?


  1. We werken met maandelijkse thema’s aangepast aan de seizoenen


  1. Een les omvat 3 recepten (of 2 indien te omslachting)


  1. Prijs per workshop per persoon is 40 euro (alles inbegrepen)


Programma “Dessert & gebak” voorjaarsprogramma 2017


Typisch Belgisch

  1. *Javanais

  2. *Misérable

  3. *Bokkenpootjes


Les gaat door op dinsdag 24 januari 2017


Sweet Valentine

  1. *Roze hartvormige snoepjes

  2. *Biscuitje in hartvorm

  3. *Pana cotta dessert met frambozen

  4. *Baci di dama (dameskusjes)


Les gaat door op donderdag 2 februari 2017


Pasen

  1. *Mary Berry’s merengue roulade met room en lemon curd

  2. *Paaskrans: paasgebak in gistdeeg met suiker en fruitvulling en paasversiering

  3. *Tiramisu met advocaat


Les gaat door op dinsdag 28 maart 2017


Macarons

  1. *Macarons de Paris voor beginners volgens de Franse methode


Les gaat door op woensdag 3 mei 2017


Snoezige soezen

  1. *Soezen

  2. *Eclairs

  3. *Zwaantjes

  4. *Choucette


Les gaat door op vrijdag 12 mei 2017


Luxe koekjes

  1. *Kattentongen

  2. *Miroirs (spiegeltjes)

  3. *Florentines

  4. *Friands (financiers)


Les gaat door op dinsdag 30 mei 2017


Summersweets

  1. *Mascarponedessert uit de koelkast met coulis van rood fruit

  2. *Bessenmuffins

  3. *Citroentaartjes: gebakken versie en koelkastversie


Les gaat door op donderdag 22 juni 2017



Indien U zelf zorgt voor het aantal deelnemers (min 5 - max 8) kunnen programma’s “A LA CARTE” uitgewerkt worden.


Zin gekregen? Aarzel niet , voor inschrijving en eventuele vragen kan U mij bereiken op:


gisele@zoetenco.be of bel me op +32 (0)477 70 20 88