Zoet & co...de zoete verleiding !

 

Workshops “Dessert & gebak”


Praktisch & wat kan u verwachten ?


  1. Jullie worden ontvangen met een hapje en een drankje


  1. Bespreking van het programma aan de hand van de door mij gemaakte desserts


  1. Praktische uitvoering van het programma


  1. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen (indien jullie dit wensen) maar kunnen uiteraard steeds op mijn steun  

   en raad rekenen

 

  1. Degustatie van het door mij gemaakte gebak met thee en koffie


  1. Alle recepten, tips en howto’s krijgt u mee naar huis zodat u zelf niets hoeft te noteren tijdens

   de les


  1. De tijdens de les gemaakte meesterwerken kunnen uiteraard mee naar huis


  1. We starten met de workshops om 19h00 en eindigen rond 22h00


Wat kost dit ?


  1. We werken met maandelijkse thema’s aangepast aan de seizoenen


  1. Een les omvat 3 recepten (of 2 indien te omslachting)


  1. Prijs per workshop per persoon is 45 euro (alles inbegrepen), tenzij anders wordt aangegeven bij de specifieke les.


Programma “Dessert & gebak” najaarsprogramma 2018


Terug naar school

  1. *Oreocupcakes

  2. *Nutellaboom

  3. *Bounty

  4. *Krokante granolareep


Les gaat door op dinsdag 11 september 2018


Winters zoet

  1. *Echte pudding (geen zakjes) met room en speculaas

  2. *Smeuige pecannoten pie

  3. *Toscaanse wintertaart met appel/abrikozen en noten


Les gaat door op maandag 24 september 2018


Typisch Belgisch

  1. *Bokkenpootjes

  2. *Javanais

  3. *Misérable


Les gaat door op donderdag 11 oktober 2018


Wintercake 3x anders

  1. *Cake van wortel en speculaas

  2. *Cake van zoete aardappel

  3. *Hartige kerstcake


Les gaat door op vrijdag 26 oktober 2018


Macarons

  1. *Beginnersles volgens de Franse methode


Les gaat door op maandag 29 oktober 2018


Feestdessertenbuffet

  1. *Dessertglaasje met kersen en amaretti

  2. *Mini blueberry cheesecake

  3. *Mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekarameliseerde noten

  4. *Kerstboompjes in merengue


Les gaat door op dinsdag 11 december 2018


Christmas High Tea

  1. *Mince pies met abrikozen en hazelnoten

  2. *Kertscones met cranberries (opgediend met clotted cream en kerstconfituur)

  3. *Kerstkranscake

  4. *Kerstboompjes in merengue


Les gaat door op donderdag 29 november en maandag 17 december 2018


Zoals jullie kunnen zien heb ik weer getracht een mix van gekende en minder gekende zoetigheden aan te bieden, hopelijk bevalt het jullie


Indien U zelf zorgt voor het aantal deelnemers (min 5 - max 8) kunnen programma’s “A LA CARTE” uitgewerkt worden.


Zin gekregen? Aarzel niet , voor inschrijving en eventuele vragen kan U mij bereiken op:


gisele@zoetenco.be of bel me op +32 (0)477 70 20 88