Zoet & co...de zoete verleiding !

 

Workshops “Dessert & gebak”


Praktisch & wat kan u verwachten ?


  1. Jullie worden ontvangen met een hapje en een drankje


  1. Bespreking van het programma aan de hand van de door mij gemaakte desserts


  1. Praktische uitvoering van het programma


  1. Jullie steken zelf de handen uit de mouwen (indien jullie dit wensen) maar kunnen uiteraard steeds op mijn steun  

   en raad rekenen

 

  1. Degustatie van het door mij gemaakte gebak met thee en koffie


  1. Alle recepten, tips en howto’s krijgt u mee naar huis zodat u zelf niets hoeft te noteren tijdens

   de les


  1. De tijdens de les gemaakte meesterwerken kunnen uiteraard mee naar huis


  1. We starten met de workshops om 19h00 en eindigen rond 22h00


Wat kost dit ?


  1. We werken met maandelijkse thema’s aangepast aan de seizoenen


  1. Een les omvat 3 recepten (of 2 indien te omslachting)


  1. Prijs per workshop per persoon is 40 euro (alles inbegrepen), tenzij anders wordt aangegeven bij de specifieke les.


Programma “Dessert & gebak” najaarsprogramma 2017


Klassiekers

  1. *Carré Confiture

  2. *Rijsttaart

  3. *Franchipannetaart


Les gaat door op dinsdag 5 september 2017


Hollands Glorie

  1. *Hollandse appeltaart (6cm dik) met raster en rozijnen en/of noten

  2. *Hollandse tompoezen

  3. *Bossche bol of moorkop


Les gaat door op donderdag 7 september 2017


Zoet in een hartig jasje

  1. *Bananenloempia met chocoladesaus

  2. *Zoete ravioli met vanillesaus

  3. *Zoete sushi met mango en coulis van rode vruchten


Les gaat door op maandag 25 september 2017


Afternoon Tea - prijs 50 Euro

  1. *Engelse soft buns

  2. *Scones

  3. *Lamingtons

  4. *Opgerolde koekjes

  5. *Roze merenguesnoepjes met chocolade


Tijdens de pauze is er een volwaardige Afternoon Tea met gevulde broodjes, scones met clotted cream en aardbeienjam en gebakjes voorzien, niet eten voor de les is dus de boodschap!


Lessen gaan door op vrijdag 29 september en maandag 30 oktober 2017


Macarons


Les gaat door op dinsdag 17 oktober 2017


Feestdesserts

  1. *Mascarpone/limoncello triffle met granaatappelpitten

  2. *Chocolade/Frambozenrol (glutenvrij)

  3. *Kerstster cake met witte chocolade en cranberry’s


Lessen gaan door op vrijdag 3 november en dinsdag 12 december 2017


Christmas classics - prijs 50 Euro

  1. *Kerststronk op 2 manieren gebakken

  2. *Merengue champignons

  3. *Versieringen in marsepein

  4. *Chocoladeversieringen


6 personen kerststronk voor iedere deelnemer


Lesen gaan door op vrijdag 1 december en donderdag 14 december 2017



Indien U zelf zorgt voor het aantal deelnemers (min 5 - max 8) kunnen programma’s “A LA CARTE” uitgewerkt worden.


Zin gekregen? Aarzel niet , voor inschrijving en eventuele vragen kan U mij bereiken op:


gisele@zoetenco.be of bel me op +32 (0)477 70 20 88